Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Tom Stalsberg og Fredrik Wandrup

NORGESQUIZ 1814 Spørsmål om norsk historie

Tom StalsbergTom Stalsberg (f. 1957) har vært ansatt som journalist i Dagbladet siden 1990, frilanser siden 1985. Han har i hovedsak jobbet som kulturjournalist, men har også vært redigerer, innom utenriksavdelingen, fast petitleverandør til Dagbladets lederavdeling, surret i Bakrommet, redaktør for fotballmagasinet FireFireTo, og i tre år var han Dagbladets korrespondent i Storbritannia. Stalsberg har utgitt en rekke bøker innenfor ulike sjangere: reise, fakta og poesi.

 

Fredrik WandrupFredrik Wandrup (f. 1951)  har vært journalist i Dagbladet siden midt på 1970-tallet. Han har vært alt fra utenriksreporter til petitskribent, fra featurejournalist til anmelder av bøker, tegneserier, film og musikk. Wandrup har skrevet en rekke bøker, blant andre om Jens Bjørneboe, Olaf Bull, kronprins Haakon og James Bond. Thrilleren "Svart poker" (2006) var hans skjønnlitterære debut.

 

«... et sant høydepunkt i en litt uoversiktlig jubileumsfeiring.» - Universitas

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Radarparet Tom Stalsberg og Fredrik Wandrup fra Dagbladet gir med denne quizboka sitt bidrag til feiringen av 200 års norsk historie. Norgesquiz. 1814 spørsmål om norsk historie dekker alle tenkelige kategorier og vanskelighetsgrader, herunder samfunnsliv, geografi, politikk, kjente nordmenn, idrett, kultur, begivenheter, krig, fred, flora og fauna. Boken er et overflødighetshorn av nyttig og interessant kunnskap om landet vårt, skrevet med uangripelig sakkunnskap og glimt i øyet.

 

 

Utkom: oktober 2014
ISBN: 9788281693265
E-bokpris kr. 199,-