Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Atle Nielsen

QUIZBIBELEN

Atle NielsenATLE NIELSEN (f. 1956) har lang fartstid som journalist, forfatter, quizmaster og artist. Han har utgitt en rekke bøker, blant annet Hyttequiz, den svært populære Hytteboken og selveste Quizbibelen.

"Den som ikke kan svare på ett eneste spørsmål her, er i trøbbel. På den andre siden, den som kan svare på alt, er også i faresonen". - Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Atle Nielsen har laget en veldig morsom og utfordrende quiz-bok. Den er gjennomarbeidet og gjennomtenkt." - Linn Steier, Sandefjords blad

 

Den kjente quizmasteren Atle Nielsen har her pønsket ut mer enn 5000 spørsmål innenfor alle tenkelige kategorier og vanskelighetsgrader.

Atle har rett og slett laget alle quizbøkers mor, selveste Quizbibelen! Her kommer spørsmål om historie, geografi, idrett, vitenskap, litteratur, film, musikk, TV, kongehus, kjendiser, og selvfølgelig en del bibelhistorie ... Og i god bibelsk tradisjon består boken av både gamle og nye spørsmål, og alle svarene er samlet under overskriften Åpenbaringen.

Utkom: september 2011
ISBN: 9788281692237
E-bokpris kr. 149,-

Andre utgivelser av Atle Nielsen