Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv

12.11.2014
Pressemelding: To nye medarbeidere i Font

Font har gleden av å bekjentgjøre at forlagsstaben er styrket med to svært godt kvalifiserte og erfarne medarbeidere i nyopprettede stillinger.

kjersti herland johnsen


På den redaksjonelle siden er Kjersti Herland Johnsen ansatt som redaktør. Hun vil primært jobbe med forlagets liste av oversatt skjønnlitteratur. Johnsen kommer fra stillingen som forlagsdirektør for skjønn- og generell litteratur i Schibsted, hvor hun har vært ansatt siden 1998. Hun er utdannet historiker fra Universitetet i Bergen, med sammenlignende politikk i fagkretsen. Johnsen tiltrer stillingen 1. juni 2015.


I tillegg er Silje K. Iversen Hammersland ansatt som forlagets informasjons- og Silje Karin Iversen Hammersland arrangementsansvarlige. Hun har tidligere hatt en tilsvarende stilling i Bazar forlag, og har også jobbet med informasjon og markedsføring i Tiden Norsk Forlag samt i dansekompaniet Carte Blanche. Hun har bakgrunn som bl.a. journalist. Hammersland tiltrer 1. januar 2015.


Disse nyansettelsene vil tilføre Font betydelig kompetanse og slagkraft på de to mest avgjørende områdene for forlagets videre utvikling. – Dette er en stor dag for Font. Vi står nå enda bedre rustet til å finne og utgi nye, spennende forfatterskap på norsk, samt til å nå ut til publikum med våre bøker i en krevende markedssituasjon, sier forlagsledelsen i en kommentar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt forlaget.

Halfdan W. Freihow
halfdan@fontforlag.no
91601924

Knut Ola Ulvestad 
knut@fontforlag.no
90795022