Font Forlag

NYHETER

Font and Fontini sold to Cappelen Damm
Font og Fontini til Cappelen Damm
Ny salgs- og markedssjef i Font og Fontini
Nyhetsarkiv

27.03.2015
HELVETES ENGLER er kåret til en av årets vakreste bøker

Grafill - norsk organisasjon for visuell Kommunikasjon- delte i går ut prisene for Årets vakreste Bøker. Designer Torgeir Hjeltand/Work in Progress fikk diplom for sitt arbeid med fotoboken Helvetes engler av Marcel Leliënhof og Hugo Lauritz Jenssen. Vi gratulerer!

Juryens kommentar:
En maskulin bok med velvalgte materialer, farger og effekter i forhold til temaet. Godt utført bokbinderarbeid og gjennomført produksjon der omslaget og den svarte snittfargen er med på å forsterke inntrykket av en «bikerbibel». Fotoutvalg, behandling og papir gir et mjukere uttrykk til innholdet og skaper kontrast til omslaget.

Se videoklipp

Les mer på Grafills nettsider

I Helvetes engler tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden dengang har etablert seg her til lands. Fotograf Marcel Leliënhof har fulgt medlemmer av Hells Angels MC Norway gjennom fem år, på turer og treff, i fengsel og frihet, i bryllup og begravelse. Bokens tekster er ved Hugo Lauritz Jenssen. Les mer