Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv

27.03.2015
HELVETES ENGLER er kåret til en av årets vakreste bøker

Grafill - norsk organisasjon for visuell Kommunikasjon- delte i går ut prisene for Årets vakreste Bøker. Designer Torgeir Hjeltand/Work in Progress fikk diplom for sitt arbeid med fotoboken Helvetes engler av Marcel Leliënhof og Hugo Lauritz Jenssen. Vi gratulerer!

Juryens kommentar:
En maskulin bok med velvalgte materialer, farger og effekter i forhold til temaet. Godt utført bokbinderarbeid og gjennomført produksjon der omslaget og den svarte snittfargen er med på å forsterke inntrykket av en «bikerbibel». Fotoutvalg, behandling og papir gir et mjukere uttrykk til innholdet og skaper kontrast til omslaget.

Se videoklipp

Les mer på Grafills nettsider

I Helvetes engler tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden dengang har etablert seg her til lands. Fotograf Marcel Leliënhof har fulgt medlemmer av Hells Angels MC Norway gjennom fem år, på turer og treff, i fengsel og frihet, i bryllup og begravelse. Bokens tekster er ved Hugo Lauritz Jenssen. Les mer