Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv

22.06.2016
Fonts utgivelser høsten 2016

Høsten 2016 byr Font på en rekke etterlengtede og spennende utgivelser innen både skjønnlitteratur og sakprosa.

To av våre fremste kokker, Bent Stiansen og Lise Finckenhagen, kommer begge med nye kokebøker. Stiansen slår et slag for den samlende søndagsmiddagen, mens Finckenhagen gir deg alle oppskriftene du trenger til jul.

Etter fire års stillhet, kommer endelig den prisbelønte spenningsmesteren John Hart med Syndenes forlatelse som er noe det beste han har skrevet hittil. Vi blir ikke forundret om det vanker en tredje Edgar-pris til den amerikanske forfatteren.

Den fascinerende og sjokkerende true crime-boken Djevelen i den hvite byen som har ligget på amerikanske bestselgerlister i 350 uker, blir oversatt til norsk, og New Scientist-redaksjonen har slått seg sammen med grafikkredaktøren i New York Times og Stephen Hawking, og presenterer verden i nye, morsomme og begripelige sammenhenger i Opprinnelsen til (nesten) alt. Det blir mer kunnskapsrik underholdning fra den faktaorienterte gjengen i Quite Interesting og fra quizmaster Atle Nielsen. I tillegg utgir vi en liten, morsom bok spekket med forbløffende saksopplysninger og sitater fra de aller minste.

For første gang samarbeider nobelprisvinnerne Dalai Lama og Desmond Tutu om en bok. I september blir det internasjonal lansering av Gledens bok hvor de åndelige lederne deler sine livserfaringer og tanker om hvordan man kan oppleve glede i møte med en verden full av lidelse og sorg. Vi er veldig glade for å utgi Anne Østbys nye roman Biter av lykke på imprintet Via. Liker du Linda Olssons romaner, kommer du til å elske denne varme historien om fem pensjonerte venninner som flytter sammen til Fiji for å starte en kakaoplantasje.

Tradisjonen tro, avrunder vi høsten og innleder julen med nok en nostalgisk og vakker julebok fra Anne B. Bull-Gundersen. Hennes tre tidligere julebøker har solgt i 30 000 eksemplarer, og i år har hun samlet stemningsfulle og underholdende fortellinger fra de aller eldste juleheftene.