Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv

18.12.2008
NOK EN PRIS TIL ANNETTE OG BENT STIANSEN

Stiansen inviterer til festgourmandAnnette og Bent Stiansen har vunnet sin andre pris denne høsten, da deres bok Stiansen inviterer til fest i går ble kåret til beste norske kokebok i Gourmand World Cookbook Awards.

Dette er en svært anerkjent pris, og omtales ofte av bransjen selv som ”kokebøkenes Oscar”. De påmeldte konkurrerer blant 26 000 mat- og vinbøker fra hele verden. Konkurransen ble stiftet av Eduard Cointreau i 1995, og i mai 2009 vil de nasjonale vinnerbøkene konkurrere om å bli kåret til verdens beste kokebok.

Tidligere i høst ble Annette og Bent Stiansen tildelt prisen ”Beste norske kokebok 2008” av Apéritif og Norli, og dermed er de nå kåret til dobbelte Norgesmestere.

”Vi er svært stolte, glade og ydmyke over å få så mye og så hyggelig respons på boken vår. Den har allerede solgt i 20 000 eksemplarer og er blitt kåret til Norges beste kokebok. At den nå vinner enda en pris er utrolig morsomt! Annette og jeg mener selv at dette er den beste boken vi har laget, og nå gleder vi oss voldsomt til den store finalen i mai,” sier Bent Stiansen i en kommentar.