Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv

29.11.2010
Ny begeistring for "Mitt Toscana"!

Dag Tjerslands matbok Mitt Toscana fortsetter å høste lovord. Aftenpostens anmelder Yngve Ekern skriver entusiastisk:
«Den beste og mest ambisiøse boken om italiensk mat jeg har sett på norsk, kanskje på noe språk (…) slik perfeksjonisme at vi virkelig krøller tærne. Christian Bruns bilder gir mer enn ganefryd.»

Og i Adresseavisen skryter Ole Jacob Hoel:
«Dag Tjersland, mannen bak landets fremste italienske restaurant Baltazar, viser hvor han kommer fra matfaglig og gir en ypperlig guide både til sin egen matfilosofi, italiensk mathistorie og gir praktiske reiseråd. Oppskriftene er gjennomført fristende.»