Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Atle Nielsen

GOD BEDRING. EN BOK FOR DEG SOM FØLER DEG LITT PJUSK

Atle NielsenATLE NIELSEN (f. 1956) har lang fartstid som journalist, forfatter, quizmaster og artist. Han har utgitt en rekke bøker, blant annet Hyttequiz, den svært populære Hytteboken og selveste Quizbibelen.

«Morsom utgivelse» − Adresseavisen

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Vi blir alle syke iblant, men heldigvis er det sjelden noe alvorlig, og det går over etter noen dager. Atle Nielsen har, ifølge seg selv, vært syk flere hundre ganger. Som hypokondere flest våkner han hver morgen og tror han må være syk side han ligger i sengen. Denne boken er hans forsøk på å skrive den perfekte sengelektyre for alle med meslinger, hodepine, feber eller kink i nakken.

"God bedring!" er like innholdsrik som en hypokonders medisinskap. Her finner du Atles medisinske leksikon, en rekke oppsiktsvekkende sykemeldinger, feber-quiz som er tilpasset tempen, legevitser, mer og mindre tvilsomme fastleger, gamle lege-instrumenter, mange fine bilder, hypokonderhistorier, sykdomsdikt, de beste bøkene og filmene for deg som er syk, interessant sykdomsstatistikk, og en intravenøs avdeling med Bent Stiansens beste suppeoppskrifter.

I den grad det er riktig at en god latter forlenger livet, behøver du ikke engang være litt pjusk for å ha glede av denne boken. Du kan til og med risikere og lære et og annet - dersom du fortsatt husker det når feberen og latterkrampene har lagt seg.

 

Utkom: oktober 2012
ISBN: 9788281692169
Ib. kr. 299,-

Andre utgivelser av Atle Nielsen