Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Anne H. Holter-Hovind

FUGLEFRYD

Anne Havåg Holter-HovindAnne Havåg Holter-Hovind er utdannet arkitekt og bor i Oslo. Hun har vært glad i blomster og hage fra hun var liten og hagebasillen har ikke minket med årene. Nå er hun opptatt av både blomster, hagevekster og ikke minst dyrene og fuglene som bor der. Hun er opptatt av at hagen skal være avslapning og hun er opptatt av at det ikke skal handle om hagejobb, men om hageopplevelser!

Anne driver også Norges mest leste hageblogg - Moseplassen.

«Dette er drømmeboken for fugleelskere» − VG

«Til alle natur-, hage- og fugleelskarar: Her er ei fantastisk bok ... personleg (og inspirerande) frå første blad, vender seg til alle som er glad i hagen sin (stor eller liten), ja, om enn den vert avgrensa til ein altan- eller blomsterkasse. Med råd og vink, og framfor alt framragande bilete av fargerike og songglade småfuglar, åpnar ho opp for eit rikare ’heimeliv’.» – Harald Myklebust i Dagen

Her kan du høre Anne i Østlandssendingen sendt 2. november 2015. Klikk her for å høre.

Nitimen var hjemme i hagen til Anne 3 november 2015 og det herlige intervjuet kan du høre her. og her - det ble nemlig delt opp i to deler. 

Les intervju med Anne i Vårt Land.

Bøker og bokhyller har blogget om farene ved Fuglefryd - du blir nemlig så inspirert at du bare MÅ ta deg tid til å lage fuglehus, selv om du kanskje egentlig skulle ha gjort noe annet... Les hele bloggomtalen her. 

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

I Annes hage kryr det av småfugler som spiser, drikker, leker, bader, kurtiserer og sover. De kvitrende hagegjestene skaper mye liv og glede, og de gjør hagen komplett med farger, bevegelser, lyder og personligheter. I tillegg bekjemper de skadedyr og bidrar til et biologisk mangfold. 

Anne Havåg Holter-Hovind er ikke bare hageentusiast og fugleelsker. Hun er også arkitekt, og hun driver Moseplassen, Norges største hageblogg. I denne gjennomillustrerte boken bringer hun oss svært tett på de ulike fuglene og deres særtrekk, og hun forteller på inspirerende vis hvordan du best kan skape en fuglevennlig uteplass.  Denne sjarmerende og lærerike praktboken blir årets gave til alle fugleelskere!


Fra innholdet:
- mer enn 300 fargebilder
- hvordan skape en fuglevennlig hage
- tips til foringsplasser og fuglebad
- kokebok for småfugler
- hvilke fugler liker hva slags mat
- plantetips
- hvordan bygge og henge opp fuglekasser og brett
- fakta om de 30 vanligste hagefuglene
- når på året kommer de ulike fuglene
- shoppingtips

 

Utkom: oktober 2015
ISBN: 9788281693517
Ib. kr. 399,-