Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Paolo Valentino

CATFULNESS

Oversatt av Nina Haugdahl

Paolo Valentino (c) Simona Casonato

PAOLO VALENTINO (f. 1992) er en italiensk forfatter. Etter å ha jobbet i mange år som journalist, begynte han i forlagsbransjen og spesialiserte seg på skjønnlitteratur for barn og voksne, og på lyrikk. Han har utgitt flere bøker og bor i Milano sammen med sine to katter.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

«En illustrert veiviser i jakten på lykke, som du kan oppnå på bare syv uker ved å følge rådene til vår læremester katten.» – Cosmopolitan

Katten behersker kunsten å leve bevisst, og har alltid gjort det. I Catfulness byr katten på et syv ukers mindfulness-program for mennesker, illustrert med en rekke sjarmerende fotografier fra dens lykksalige hverdag. Denne inspirerende og bedårende lille boken er blitt en internasjonal bestselger.

Mennesker elsker å skape problemer for seg selv. Jeg ser det hver eneste dag, og det samme gjør alle mine kattevenner. En av menneskets favorittsysler er å finne på mer å sysle med. De er alltid på jakt etter noe annet, som om livet de har ikke er nok. De sier at de leter etter lykke, men vet de hva lykke er?

Heldigvis finnes vi katter. Vi behersker kunsten å leve - vi spiser når vi er sultne, drikker når vi er tørste, sover når vi er trøtte. Vi behøver ikke tilfredsstille noen andre enn oss selv, og derfor gjør vi alle rundt oss lykkeligere. Vi har lært oss tålmodighet av å vente i timevis foran et musehull. Meditasjon er for oss å stirre på et akvarium. Vi vet hva som er det gode liv. I denne boken tilbyr vi et syv ukers mindfulness-program for mennesker. Ved hjelp av enkle råd vil du lære å slå deg til ro med hverdagslivet, leve i øyeblikket, la deg overraske over undrene som omgir deg og skjønnheten i livet. Lær deg å leve livet slik vi gjør - da vil verden bli et fredeligere og lykkeligere sted.

«Tiden du tilbringer i selskap med en katt, er aldri bortkastet.»
 –Sigmund Freud

Utkom: august 2017
ISBN: 9788281694330
Ib. kr. 279,-