Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
New Scientist

OPPRINNELSEN TIL (NESTEN) ALT

Oversatt av Lene Stokseth

NEW SCIENTIST  ble grunnlagt i 1956 og er et ukentlig engelskspråklig internasjonalt vitenskapsmagasin som siden 1996 også har drevet et nettsted. De dekker de seneste utviklingene og nyhetene innenfor vitenskap og teknologi for et allment publikum. New Scientist er basert i London i England, og utgis i britiske, amerikanske og australske utgaver.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Se verden i nye, lettfattelige og fascinerende sammenhenger. Dette er en praktfull og gjennomillustrert faktabok for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Boken er skrevet av redaksjonen i New Scientist, illustrert av grafikkredaktør i NY Times og Stephen Hawking har skrevet forordet.

New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss Opprinnelsen til (nesten) alt! Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier.

Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

Utkom: september 2016
ISBN: 9788281693920
Ib. kr. 349,-