Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Lotte og Søren Hammer

DEMONEN SOM GRÅT

Oversatt av Morten Gaustad

Lotte og Søren Hammer er utdannet som henholdsvis sykepleier og folkeskolelærer. Søskenparet debuterte som forfattere med romanen Udyr, som var første bind i krimserien om førstebetjent Konrad Simonsen og hans etterforskningsteam fra Politigården i København.

«Driv og spenning helt til siste slutt.» – Sandefjords Blad

«Kreativ dansk krim … man gleder seg til en mulig oppfølger.» – Gjengangeren

Bergens Tidende

«Nytt blinkskudd fra danske søsken … farlig spennende … Man kan bli skjelven og grøsse av mindre … Velskrevet roman med sjarmerende og på sitt ypperste, knallgod dramaturgi.» – Gudbrandsdølen Dagningen

«Dansk kvalitetskrim.» – VG (les hele anmeldelsen her)

«Djevelsk drap … Forfatterne gjør en interessant vri når de først presenterer den antatte gjerningsmannen for leseren, og lar spenningen dreie seg om hvorvidt politiet klarer å finne bevis. Handlingen er dels djevelsk, dels politisk – og full av snubletråder for politiet. … en forrykende avslutning.» – Bergensavisen

«Hammer & Hammer har skrevet seg direkte inn i toppskiktet av det danske krimparnasset.» – Jyllands-Posten

«Dansk kvalitetskrim.» – VG

Den tyske forbundskansleren er på flytur over Grønland for å studere følgene av global oppvarming. Synet som vekker størst oppsikt er imidlertid liket av en ung kvinne som sitter nedfrosset i isen, halvnaken og bundet, hundrevis av kilometer fra nærmeste bygd. Hjemme i København må førstebetjent Konrad Simonsen erkjenne at offeret og drapsmetoden har slående likheter med en gammel sak han var innblandet i – og som endte i et tragisk justismord. Snart oppdager han at omfanget er enda større enn han fryktet, og at en seriemorder er løs. Saken har forgreninger til hans egne medarbeidere i drapsavsnittet, og mektige krefter ved Statsministerens kontor vil strekke seg langt for å holde på en politisk hemmelighet.

Demonen som gråt er den andre boken i søskenparet Hammers kriminalserie om førstebetjent Konrad Simonsen og hans etterforskningsteam ved Politigården i København. Du kan lese om den første boken, Udyr, her.

Utkom: februar 2011
ISBN: 9788281691056
Ib. kr. 379,-

Denne boken er også tilgjengelig som:
Font e-bokFont lydbok

Andre utgivelser av Lotte og Søren Hammer