Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Anne Bull-Gundersen

VERDENS FINESTE JULEFORTELLINGER

Anne Bull-Gundersen (f. 1957) har tre barn og er bosatt i Asker. Hun har arbeidet som forlagsredaktør i flere år, og i de siste årene også som forfatter. Hun har skrevet et titalls bøker i flere sjangre - faktabøker, billedbøker og en biografi.

Med Verdens fineste julefortellinger, Julens vakreste dikt og sanger og Gode, gamle nissefortellinger har Anne Bull-Gundersen solgt 30 000 bøker og gitt oss tre moderne klassikere fylt med tradisjonsrike tekster og illustrasjoner i et vakkert og nostalgisk design.

 

 

«...man kan stoppe opp ved de gamle julefortellingene og hente visdom for vår tid (...) det er to vakre gavebøker Bull-Gundersen har komponert.» -Heidi Borud, Aftenposten

Med denne vakre gjennomillustrerte boken blir ventetiden hyggeligere for både store og små.Font har foretatt et kresent utvalg blant verdens fineste julefortellinger, og samlet sytten historier i denne praktfullt illustrerte gaveboken. Blant bokens forfattere og fortellinger finnes blant annet Charles Dickens' "En julefortelling, H. C. Andersens "Grantreet", Selma Lagerlöfs "Den hellige natten", Truman Capotes "Et juleminne", og Astrid Lindgrens "Jul i stallen".

Utkom: oktober 2013
ISBN: 9788281692695
Ib. kr. 349,-

Andre utgivelser av Anne Bull-Gundersen