Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Anne Bull-Gundersen

JULENS VAKRESTE DIKT OG SANGER

Anne Bull-Gundersen (f. 1957) har tre barn og er bosatt i Asker. Hun har arbeidet som forlagsredaktør i flere år, og i de siste årene også som forfatter. Hun har skrevet et titalls bøker i flere sjangre - faktabøker, billedbøker og en biografi.

Med Verdens fineste julefortellinger, Julens vakreste dikt og sanger og Gode, gamle nissefortellinger har Anne Bull-Gundersen solgt 30 000 bøker og gitt oss tre moderne klassikere fylt med tradisjonsrike tekster og illustrasjoner i et vakkert og nostalgisk design.

 

 

«... det er to vakre gavebøker Bull-Gundersen har komponert. (...) Selv notebildene har en flott visuell utforming.» - Heidi Borud, Aftenposten

«Det er ei flott bok (...) Så syng og les! Gledeleg jul!» - Paul Odland, Dagen

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

«... det er to vakre gavebøker Bull-Gundersen har komponert. (...) Selv notebildene har en flott visuell utforming.» - Heidi Borud, Aftenposten

 

Bull-Gundersen har redigert et utvalg av julehøytidens vakreste dikt og sanger i denne praktfullt illustrerte gaveboken.

Boken inneholder mange av de fineste diktene som er skrevet til og om julen, samt alle de klassiske sangene (med besifring og noter), blant andre Deilig er jorden, Julekveldsvisa, Jeg gikk meg over sjø og land, Nå tennes tusen julelys, På låven sitter nissenMusevisa og Det lyser i stille grender.

Boken vil forøvrig ha samme format som suksessen Verdens fineste julefortellinger som utkom i 2013.

 

Utkom: november 2014
ISBN: 9788281693142
Ib. kr. 349,-

Andre utgivelser av Anne Bull-Gundersen