Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Pia Haraldsen og Einar Gelius

KUNSTEN Å FEIRE BRYLLUP

Fotograf: Kenn OpprannPia Haraldsen (f.1981) er utdannet innen medier og kommunikasjon.

Pia har aldri vært gift, men har vært i utalllige bryllup - inkludert flere kongelige. Hun er ekspert på skikk og bruk, moter, trender og festplanlegging.  

Fotograf: Kenn OpprannEinar Gelius (f.1959) er en norsk prest og forfatter. 

Einar har vært gift, og har selv vært prest i flere hundre bryllup - både i kirker og ute i Guds frie natur. Han er ekspert på ekteskapets historie, seremonier, taler og tips rundt det å skape en god og lun bryllupsfeiring.

«Dette er en flott gavebok til det kommende brudepar. Den er svært innholdsrik og tar for seg alt du bør vite om den store dagen. Ettersom det er satt av plass til egne idéer, er det en bok brudeparet kan kose seg med og som også vil fungere som en minnebok. Hele boken er gjennomført i en delikat stil. Fotografiene er stemningsfulle og vakre. Boken kan nok inspirere de fleste til å skape sitt drømmebryllup.»
- Tonje Mikkelsen, Enebakk Avis

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

 

Det er ikke mange dager i et menneskes liv det knytter seg større forventninger til enn den dagen man gifter seg. Da skal drømmer leves ut og kjærligheten blomstre i nærvær av familie og gode venner. Og ingenting skal gå galt ...

"Kunsten å feire bryllup" er både en vakker gavebok og en nyttig håndbok til alle som ønsker å få vite mer om alt som må planlegges og tenkes på foran den store dagen, og hvordan den kan gjennomføres slik at det blir en uforglemmelig vakker dag for alle involverte.

 Pia og Einar har samlet sine erfaringer, opplevelser, tanker og ideer i denne boka. Og de har hatt mange gode hjelpere underveis i prosessen; ressurspersoner som gir gode råd om alt fra talekunst, skikk og bruk, antrekk, sminke, frisyre, blomster, fotografering, mat og drikke,  invitasjoner og borddekking, dans og musikk, og til bryllupsreisen og tiden etter bryllupet.

Pressefoto: © Ken Opprann 

Utkom: november 2014
ISBN: 9788281692688
Ib. kr. 379,-