Font Forlag

NYHETER

Elif Shafak til Framtidsbiblioteket og Norsk Litteraturfestival
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokturné
Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
Nyhetsarkiv
Bent Stiansen

ALENE HJEMME - KOKEBOK FOR SMÅ HUSHOLDNINGER

Bent StiansenBENT STIANSEN (f. 1963 i Arendal) begynte som kokkelærling på Hotel Continental i 1980. Der var han også kokk før han reiste til Alain Chapel (tre stjerner i Guide Michelin) utenfor Lyon for å lære finere fransk kokekunst av den berømte stjernekokken. 23 år gammel ble Bent kjøkkensjef på Hotel Continentals prestisjerestaurant Annen Etage.  Fra 1985 til 1992 var han medlem av det norske kokkelandslaget, og i 1990 vant han det første norgesmesterskapet for kokker. Tre år senere vant Bent, som første skandinav, verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d'Or, i Lyon. I 1994 gjorde Bent og hans kone Annette (1963-2010) sine drømmer om egen restaurant til virkelighet, og åpnet dørene for gourmetrestauranten Statholdergaarden, som har en stjerne i Guide Michelin. Stiansen driver også Statholderens Mat og Vinkjeller.

 

   "En bok jeg kommer til å bruke flittig." −Trønder-Avisa 

   "Elegant og vakkert om mat til deg som er alene. På hver eneste side får man lyst til å legge boken fra seg og bevege seg bort til kjøkkenbenken. Anbefales til alle små husholdninger." - Fædrelandsvennen

«Enkelt, informativt og lekkert.» −Adresseavisen

"En perfekt kokebok. Praktisk, oversiktlig og lett å følge oppskriftene." - Sandefjords blad


 

 

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Bent Stiansen er verdensmester i kokkekunst og en av Norges beste formidlere av matbordets gleder. De fleste kokebøker har oppskrifter for fire personer, mens 67 %  av norske  husholdninger består av én eller to personer. Stiansen bestemt seg derfor for å lage en sjenerøs kokebok med oppskrifter for én og to personer. Her får du 160 nylagde oppskrifter på hverdagsretter som er enkle, gode, raske og næringsrike.

 I tillegg:

  • Tips og råd om kjøkkenutstyr og viktige basisråvarer 
  • Basisteknikker for matlaging og råd om organisering av kjøkkenet   
  • Bents ti matvettregler
  • Nærmere 100 illustrerte steg-for-steg-beskrivelser
  • Oppskriftsregister og råvareregister
  • Egen webside med filmer, handlelister m.m:

stiansenalenehjemme

Boken finnes også i en spesialutgave for iPad som selges kun på iBooks for kr 99,- hvor videoene er integrert i selve kokeboken. 

 

Utkom: august 2012
ISBN: 9788281692084
Ib. kr. 399,-

Denne boken er også tilgjengelig som:
Font e-bok

Andre utgivelser av Bent Stiansen