Font Forlag

NYHETER

Øistein Borge er nominert til Rivertonprisen
«Lises gatekjøkken» er blant finalistene til «Beste norske kokebok 2017»
Font and Fontini sold to Cappelen Damm
Nyhetsarkiv

ESELØRER. NORSKE LESEHESTER ANBEFALER DE BESTE BØKENE

Det finnes utrolig mange bøker og så altfor liten tid. Og alle bøker har det til felles at vi ikke vet om vi liker dem før vi har lest dem. Og dét krever noen timers innsats - ja, for mange av oss kan det ta flere dager, for ikke å snakke om uker. Desto viktigere blir det å velge rett bok. 

I "Eselører" vil leseren få råd og tips fra et kresent utvalg av Norges beste bokformidlere - bokhandlere, kritikere, kulturjournalister og bibliotekarer. Mennesker som lever og ånder for å formidle litteratur, og som har lest langt flere bøker enn folk flest. De har alle bidratt med en velbegrunnet liste over sine ti favorittbøker, totalt eller innen en sjanger eller et tema.

I tillegg til lister og anbefalinger vil "Eselører" inneholde mengder med kuriosa, anekdoter, illustrasjoner og fakta om alt fra litterære priser og årets bestselgere fra de siste 50 årene, til nostalgiske tilbakeblikk på hva som har skjedd i og utenfor bøkenes verden i denne perioden. Bokens siste del består av sider som kan brukes til å samle på venners favorittlister og til å skrive lesedagbok.

Vi gir 10% av omsetningen av denne boken til Redd Barnas arbeid med utdanning for barn i land som trenger det mest.

 

Boken finnes i fire flotte farger:

 

 

Utkom: oktober 2012
ISBN: 9788281692121
Ib. kr. 299,-